Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

5,0 38 hodnocení
Přidat hodnocení
5
37x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ML Avatar autora | 23.5.2019
:-)
DA Avatar autora | 16.5.2019
Nakupuji zde pravidelně, kvalitní slušivé oděvy a vstřícné jednání.
MN Avatar autora | 27.4.2019
Jsem spokojena s kvalitou materiálu i zpracování. Servis obchodu Roduslava je velice zákaznicky vstřícný a ochotný. Ráda se sem vracím a vřele jej doporučuji. Ušlechtilý záměr doprovází profesionální provedení a výsledkem je radost zákazníka.
ML Avatar autora | 23.4.2019
Ano, jsem spokojená a nenakupovala jsem zde poprvé. a určitě se zase vrátím
D Avatar autora | 23.4.2019
Veľká spokojnosť. Veľmi milá pani s ktorou som emailom komunikovala, kvôli odhadnutiu správnej veľkosti. Dodanie bola rýchle. Košeľa veľmi pekná a kvalitná. Ďakujem
T Avatar autora | 20.4.2019
Spokojenost veliká.
JK Avatar autora | 12.4.2019
Krásná a originální červená halenka Božena, která upoutá na první pohled. Už se moc těším na další kousky do svého šatníku :-) Velmi oceňuji kamenný obchod v Praze s touto naší nádhernou slovanskou módou :-)) Určitě všem vřele doporučuji.
Avatar autora | 20.2.2019
+ Originalita, osobní přístup

Oslovení a osobní věnování napsané vlastní rukou je skvělou přidanou hodnotou lidskosti. Skvělé.
Avatar autora | 19.12.2018
+ Kamenny obchod v Prahe

Rýchle dodanie,príjemná komunikacia, Jedinečnosť modelov.
Avatar autora | 8.11.2018
+ Rychlá komunikace, vstřícný přístup

Avatar autora | 31.10.2018
Perfektna kosela. Dakujem a urcite objednam dalsie.
Avatar autora | 4.10.2018
Hezké, rychlé, přehledné
Avatar autora | 3.10.2018
Jsem nadšený z košile a jsem moc rád, že děláte tak krásnou a v dnešní době důležitou práci. Doporučím všem svým přátelům. Děkuji že jste . Petr Lacina
Avatar autora | 17.9.2018
Vše proběhlo v pořádku. Oceňuji, že na můj dotaz rychle a ochotně zareagovali.
Avatar autora | 2.9.2018
Objednávala jsem knihu a balzám na rty. Knihu se teprve chystám číst, balzám na rty s rakytníkem je naprosto úžasný. Ten musím ještě určitě koupit jako dárek kamarádkám a rodině. Doporučuji všem.
Avatar autora | 19.8.2018
Rychlost a fééérovost
Avatar autora | 25.7.2018
Jsem nadšená :-) objednala jsem si v pátek a hned v pondělí mi byla doručena nádherná halenka . Určitě si ještě něco zakoupím , máte opravdu krásné věci . Děkuji
Avatar autora | 29.6.2018
Reakce na mou objednávku rychlá,komunikace výborná.
Avatar autora | 10.6.2018
Přes menší komplikace s doručením zboží nakonec doručeno, oceňuji skvělou komunikaci, snahu o vyřešení.
Avatar autora | 31.5.2018
- Dlouhé dodací lhůty kvůli zakázkové výrobě.
- Poměrně drahé zboží, na to, že je vyráběno strojově..
- Netrefil jsem velikost, ale znovu tři týdny na novou čekat nechci..

Celkově spokojen.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 38

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.