Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

5,0 101 hodnocení
Přidat hodnocení
5
97x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Marcela | 22.8.2020
velmi spokojená, rychlé dodání
E Avatar autora Eva | 22.8.2020
Jsem velice spokojena, vše precizně ušité, stylové, velikosti sedí, rychlé dodání
MJ Avatar autora Michaela Hlaváčková Jarošová | 21.8.2020
Velice spokojená:-)
JB Avatar autora Jan Bína | 3.8.2020
Velmi spokojený
ZS Avatar autora Zdenek Sladek | 2.8.2020
Ano jsem velice spokojeny
ZB Avatar autora Zdeněk Baláž | 30.7.2020
Krasne styloveš
VB Avatar autora Vaclav Bříza | 26.7.2020
spokoječn
JB Avatar autora Jan Bína | 4.7.2020
Děkuji
ML Avatar autora Monika Lapáčková | 27.6.2020
Velká spokojenost
Avatar autora Helena Jonáková Štěpaníková | 12.6.2020
Moc se mi líbí jejich zboží a ráda si příště zase něco koupím.
Avatar autora Martina Štupáková | 8.6.2020
Rychlé dodání, zboží je kvalitní. Doporučuji.
IS Avatar autora Ilona Slavíková | 4.6.2020
Skvělá komunikace, ochota, vstřícnost. Jsem spokojená.
IW Avatar autora Iveta Wells | 1.6.2020
Kvalitni material i zpracovani. Velka spokojenost.
RB Avatar autora Robertto Bulgurovský | 1.6.2020
Příjemná komunikace s dodavateli, košile krásná, velice příjemný materiál. Šaty bohužel na velikost M velké, neforemné, zavinovací suknice zase naopak úzká, nezavinuje (na velikost M, vybírala jsem dle tabulkových mír),.
KV Avatar autora Kateřina Vaculová | 25.5.2020
Kvalitní materiál,perfektní komunikace s dodavateli.
PH Avatar autora Petr Hajič | 17.5.2020
Košile jsou v pořádku, poslal jsem míry a padnou mi. Len je tkanina, kde jeúpotřeba počítat s určitou mírou sražení po vyprání, což jsem neudělal, ale i tak je to v pořádku.
Avatar autora Jiří Čtvrtníček | 15.5.2020
Košile se mi moc líbí. Vybral jsem si rovnou dvě. Jen škoda, že nejsou v nabídce dlouhé pánské kalhoty.
KM Avatar autora Kateřina Matisová | 4.5.2020
Info o prubehu zpracovani objednavky, rychle vyrizeni a doruceni pres Zasilkovnu - vse 100% v poradku.
E Avatar autora Eliška | 20.4.2020
Jsem velmi spokojená s komunikací i vstřícností Roduslavy. Vřele doporučuju
S Avatar autora Stanislava | 18.4.2020
Velmi příjemné, osobní jednání. Sami mě upozornili na změnu velikosti u různých střihů. Výborná komunikace Obchod doporučuji. Ať žijí Slovani

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 101

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.