Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

5,0 69 hodnocení
Přidat hodnocení
5
66x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
IH Avatar autora Iva Hladíková | 20.1.2020
Příjemný personál, zajímavé zboží.
L Avatar autora Ladislava | 31.12.2019
Doporucuji:-)
EI Avatar autora Emília Mihaliková Ing. | 25.12.2019
Velmi som spokojna. Cena zodpoveda kvalite. Velmi pekne Dakujem.
MV Avatar autora Magdalena Vopatová | 22.12.2019
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží
JB Avatar autora Jan Bursík | 19.12.2019
Bezproblémový nákup, veliký výběr, občas mi ale chybí menší velikosti - možná je to ale jenom dostupností zboží. Roduslavě přeji nadále mnoho zdaru v tomto záslužném počinu!
E Avatar autora Eva | 9.12.2019
Krásné oděvy, skvělá komunikace. Doporučuji.
BB Avatar autora Beata Bunganicova | 30.11.2019
Vše v pořádku. Každému se šaty a halenky líbí , tak doporučuji.. moc děkuji Beata
AP Avatar autora Anna Pristášová | 21.11.2019
Maximálně spokojena ,děkuji že takový obchod s úžasnýma ženama máme :-))
JN Avatar autora Jana Nevolná | 31.10.2019
Vše v pořádku, akorát bych si přála větší výběr dlouhých sukní. Děkuji
MH Avatar autora Martin Hrádela | 19.10.2019
Pěkné, na mě trochu drahé, ale za kvalitní materiál
TB Avatar autora Tomáš Buroň | 26.9.2019
Krásná slovanská móda, kvalitní zboží, dobrá komunikace, bezproblémová výměna velikosti. Díky Roduslavo.
Avatar autora Petra Žáková | 23.9.2019
100% spokojenost. Navíc v šatech jsem hodila parádu na svatbě :)
AB Avatar autora Alice Becková | 29.8.2019
Ať se daří.
JC Avatar autora Jaroslava Chmielová | 17.8.2019
Přeji Roduslavě co nejvíce příznivců slovanské módy, ať se daří!
IK Avatar autora Irena Křížová | 17.8.2019
Rozhodně doporučuji všem. Mám již druhou sukni. Musím pochválit kvalitní zpracování a hlavně - krásně se nosí. Právě mi přišla sukně objednaná pro kamarádku, která byla z té mé unešená. Přeji ať se dále Roduslavě daří :-)
JB Avatar autora Josef Blahůšek | 10.8.2019
Velmi spokojený. Výborná komunikace.
TK Avatar autora Tereza Králová | 9.8.2019
Velmi originální zboží, rychle dodáno. Bohužel jsem si jedny z šatů objednala příliš velké. Po zaplacení nového poštovného mi paní velmi ochotně zboží vyměnila za o číslo menší. Sama proaktivně řešila zdržení způsobené Českou poštou, neboť věděla, že šaty nutně potřebuji do určitého termínu. Rozhodně doporučuji, i díky tomu, jak se staví k řešení problémů.
ST Avatar autora Stanislav Titl | 8.8.2019
Baví mne web a nakupování v Roduslavě.
KM Avatar autora Květa Macková | 27.7.2019
Nakupovala jsem poprvé, velmi oceňuji vstřícné a rychlé jednání. Jen volit opravdu velikost která padne, protože následná výměna se dost prodraží. Odeslání balíčku poštovné, což je běžné a následně ještě zaslání dalšího poštovného na účet obchodu,což už tak běžné není, který až po té pošle vyměněné zboží k zákazníkovi. Dále bych uvítala u zboží, které má symbolické výšivky popis co která výšivka znamená. U některého zboží to popsané je, u některého ne. Konkrétně třeba vyšívané pásky.
A Avatar autora andrea | 14.7.2019
Zboží jsem si mohla vyzvednout hned druhý den od noční objednávky:-)

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 69

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.