Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

5,0 50 hodnocení
Přidat hodnocení
5
49x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
A Avatar autora | 14.7.2019
Zboží jsem si mohla vyzvednout hned druhý den od noční objednávky:-)
RT Avatar autora | 5.7.2019
Velmi vstřícná a rychlá komunikace. Radost zde nakupovat.
PT Avatar autora | 29.6.2019
Příjemne jednani v kamenném obchodě a super produkty. Maximální spokojenost.
DH Avatar autora | 29.6.2019
Ano moc, rychlé dodání.
MZ Avatar autora | 28.6.2019
Vše probíhalo rychle a halenka je nádherná. Jsem naprosto spokojená, děkuji.
OH Avatar autora | 24.6.2019
Déle se čeká na objednané zboží, ale to bylo avizováno. Jinak velká spokojenost.
AT Avatar autora | 22.6.2019
Nakupovala jsem zde poprvé a určitě ne naposledy. Šaty, které jsem si zde koupila jsou moc pěkné a slušivé. A taky musím vyzdvihnout vstřícné a příjemné jednání. Doporučuji.
Avatar autora | 8.6.2019
Spokojenost
MK Avatar autora | 7.6.2019
Ať se Vám daří :)
MK Avatar autora | 3.6.2019
halenka vypadá kvalitně, moc se mi líbí
J Avatar autora | 2.6.2019
nakupovala jsem poprvé a určitě si zase brzy objednám, velmi krásné a slušivé
AK Avatar autora | 2.6.2019
velice, krásné zboží, kvalitní, nevšední a zajímavé.
ML Avatar autora | 23.5.2019
:-)
DA Avatar autora | 16.5.2019
Nakupuji zde pravidelně, kvalitní slušivé oděvy a vstřícné jednání.
MN Avatar autora | 27.4.2019
Jsem spokojena s kvalitou materiálu i zpracování. Servis obchodu Roduslava je velice zákaznicky vstřícný a ochotný. Ráda se sem vracím a vřele jej doporučuji. Ušlechtilý záměr doprovází profesionální provedení a výsledkem je radost zákazníka.
ML Avatar autora | 23.4.2019
Ano, jsem spokojená a nenakupovala jsem zde poprvé. a určitě se zase vrátím
D Avatar autora | 23.4.2019
Veľká spokojnosť. Veľmi milá pani s ktorou som emailom komunikovala, kvôli odhadnutiu správnej veľkosti. Dodanie bola rýchle. Košeľa veľmi pekná a kvalitná. Ďakujem
T Avatar autora | 20.4.2019
Spokojenost veliká.
JK Avatar autora | 12.4.2019
Krásná a originální červená halenka Božena, která upoutá na první pohled. Už se moc těším na další kousky do svého šatníku :-) Velmi oceňuji kamenný obchod v Praze s touto naší nádhernou slovanskou módou :-)) Určitě všem vřele doporučuji.
Avatar autora | 20.2.2019
+ Originalita, osobní přístup

Oslovení a osobní věnování napsané vlastní rukou je skvělou přidanou hodnotou lidskosti. Skvělé.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 50

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.