Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
27x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 31.10.2018
Perfektna kosela. Dakujem a urcite objednam dalsie.
Avatar autora | 4.10.2018
Hezké, rychlé, přehledné
Avatar autora | 3.10.2018
Jsem nadšený z košile a jsem moc rád, že děláte tak krásnou a v dnešní době důležitou práci. Doporučím všem svým přátelům. Děkuji že jste . Petr Lacina
Avatar autora | 17.9.2018
Vše proběhlo v pořádku. Oceňuji, že na můj dotaz rychle a ochotně zareagovali.
Avatar autora | 2.9.2018
Objednávala jsem knihu a balzám na rty. Knihu se teprve chystám číst, balzám na rty s rakytníkem je naprosto úžasný. Ten musím ještě určitě koupit jako dárek kamarádkám a rodině. Doporučuji všem.
Avatar autora | 19.8.2018
Rychlost a fééérovost
Avatar autora | 25.7.2018
Jsem nadšená :-) objednala jsem si v pátek a hned v pondělí mi byla doručena nádherná halenka . Určitě si ještě něco zakoupím , máte opravdu krásné věci . Děkuji
Avatar autora | 29.6.2018
Reakce na mou objednávku rychlá,komunikace výborná.
Avatar autora | 10.6.2018
Přes menší komplikace s doručením zboží nakonec doručeno, oceňuji skvělou komunikaci, snahu o vyřešení.
Avatar autora | 31.5.2018
- Dlouhé dodací lhůty kvůli zakázkové výrobě.
- Poměrně drahé zboží, na to, že je vyráběno strojově..
- Netrefil jsem velikost, ale znovu tři týdny na novou čekat nechci..

Celkově spokojen.
Z Avatar autora | 30.5.2018
Vkládám hodnocení i na web, když už vím kam (technika mě prostě nemá ráda :)). Šaty jsou krásné a padnou mi jako ulité a s páskem vypadají skvěle. Moc děkuju za ochotu a vstřícnou komunikaci, za vyřízení ušití šatů na míru a podle přání i za to, že všechno přišlo v pořádku a včas. Jsem ráda, že jsem se vám osmělila napsat :) těším se na příště.
Avatar autora | 25.5.2018
+ Super komunikace... Kvalitní zboží... Rychlé dodání... Maximální spokojenost...

M Avatar autora | 19.4.2018
Produkt Pletený svetr Velimír je kvalitny a krasny.Nad moje ocakavanie!
Avatar autora | 26.3.2018
+ Všestrannost, přehlednost

Avatar autora | 21.3.2018
Roduslava.cz nabízí velmi unikátní zboží, které je opravdu nádherné a velmi kvalitní. Mohu jen doporučit.
Avatar autora | 15.3.2018
Velice vstřícné a lidské jednání.
Avatar autora | 12.3.2018
+ Košili jsem objednala jako dárek, samozřejmě na poslední chvíli. V poznámce jsem požádala o rychlé zaslání a skutečně ještě tentýž den byla zásilka podána na poštu.

J Avatar autora | 6.3.2018
+ výtečná komunikace + bleskurychlé dodání - nic
D Avatar autora | 20.2.2018
+ Spokojnosť

J Avatar autora | 17.2.2018
+ milý personál
+ ochota ze strany prodejců v potřebě jiných rozměrů než je nabízeno
+ kvalitní materiál

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 28

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.