Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

5,0 94 hodnocení
Přidat hodnocení
5
90x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JB Avatar autora Jan Bína | 4.7.2020
Děkuji
ML Avatar autora Monika Lapáčková | 27.6.2020
Velká spokojenost
Avatar autora Helena Jonáková Štěpaníková | 12.6.2020
Moc se mi líbí jejich zboží a ráda si příště zase něco koupím.
Avatar autora Martina Štupáková | 8.6.2020
Rychlé dodání, zboží je kvalitní. Doporučuji.
IS Avatar autora Ilona Slavíková | 4.6.2020
Skvělá komunikace, ochota, vstřícnost. Jsem spokojená.
IW Avatar autora Iveta Wells | 1.6.2020
Kvalitni material i zpracovani. Velka spokojenost.
RB Avatar autora Robertto Bulgurovský | 1.6.2020
Příjemná komunikace s dodavateli, košile krásná, velice příjemný materiál. Šaty bohužel na velikost M velké, neforemné, zavinovací suknice zase naopak úzká, nezavinuje (na velikost M, vybírala jsem dle tabulkových mír),.
KV Avatar autora Kateřina Vaculová | 25.5.2020
Kvalitní materiál,perfektní komunikace s dodavateli.
PH Avatar autora Petr Hajič | 17.5.2020
Košile jsou v pořádku, poslal jsem míry a padnou mi. Len je tkanina, kde jeúpotřeba počítat s určitou mírou sražení po vyprání, což jsem neudělal, ale i tak je to v pořádku.
Avatar autora Jiří Čtvrtníček | 15.5.2020
Košile se mi moc líbí. Vybral jsem si rovnou dvě. Jen škoda, že nejsou v nabídce dlouhé pánské kalhoty.
KM Avatar autora Kateřina Matisová | 4.5.2020
Info o prubehu zpracovani objednavky, rychle vyrizeni a doruceni pres Zasilkovnu - vse 100% v poradku.
E Avatar autora Eliška | 20.4.2020
Jsem velmi spokojená s komunikací i vstřícností Roduslavy. Vřele doporučuju
S Avatar autora Stanislava | 18.4.2020
Velmi příjemné, osobní jednání. Sami mě upozornili na změnu velikosti u různých střihů. Výborná komunikace Obchod doporučuji. Ať žijí Slovani
MV Avatar autora Martin Vrabec | 12.4.2020
Jsem spokojen. Doporučuji.
J Avatar autora Jana | 31.3.2020
Krásné sako. Precizní provedení.
MD Avatar autora Martina Doležalová | 20.3.2020
Prosím i o větší velikosti. Šaty se mi moc líbily, ale musela jsem je vrátit, byly mi těsné. Len je můj velmi oblíbený materiál. Provedení šatů je výborné.
DV Avatar autora David Vorálek | 3.3.2020
Super, v létě se zastavím přímo v obchodě...
MS Avatar autora Michaela Singerová | 24.2.2020
Potěšila jsem muže krásnými košilemi, takže spokojenost maximální :-)
HM Avatar autora Hůla Milan | 21.2.2020
Obchod se slovanskou tématikou dlouho na trhu chyběl. Jsem rád, že takový obchod vznikl. Drobná poznámka k barvě očí modelů a modelek (mají chybně oči hnědé). Typická barva slovanské kultury byla modrá (zkuste modré kontaktní čočky :o)) Jinak velice gratuluji k úspěchu na trhu, určitě si ještě něco koupím :o))
SH Avatar autora Sofia Hrubjáková | 21.2.2020
Košieľka je velmi dobrej kvality a nazoaj velmi príjemná na nosenie.

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 94

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.