Navštiv nově také naší prodejnu na Praze 2, Londýnská 81 s otevírací dobou Po-Pá 10-18h. Těšíme se na Tebe.

Hodnocení obchodu

4,9 79 hodnocení
Přidat hodnocení
5
75x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Martina Doležalová | 20.3.2020
Prosím i o větší velikosti. Šaty se mi moc líbily, ale musela jsem je vrátit, byly mi těsné. Len je můj velmi oblíbený materiál. Provedení šatů je výborné.
DV Avatar autora David Vorálek | 3.3.2020
Super, v létě se zastavím přímo v obchodě...
MS Avatar autora Michaela Singerová | 24.2.2020
Potěšila jsem muže krásnými košilemi, takže spokojenost maximální :-)
HM Avatar autora Hůla Milan | 21.2.2020
Obchod se slovanskou tématikou dlouho na trhu chyběl. Jsem rád, že takový obchod vznikl. Drobná poznámka k barvě očí modelů a modelek (mají chybně oči hnědé). Typická barva slovanské kultury byla modrá (zkuste modré kontaktní čočky :o)) Jinak velice gratuluji k úspěchu na trhu, určitě si ještě něco koupím :o))
SH Avatar autora Sofia Hrubjáková | 21.2.2020
Košieľka je velmi dobrej kvality a nazoaj velmi príjemná na nosenie.
JK Avatar autora Jaromír Kummer | 21.2.2020
Oceňuju skvělou komunikaci a poradenství, včetně pomoci při výběru. Menší výběr košil s krátkým rukávem. S dodanou košilí jsem velice spokojen, sice se lněná látka trošku krčí, ale skvěle padne. Přeju více příznivců slovanského smýšlení.
PM Avatar autora Petr Macháček | 16.2.2020
KO Avatar autora Katerina Oudova | 16.2.2020
Kvalitni a krasne.
KK Avatar autora Klára Kulhavá | 8.2.2020
Rychlé dodání , krásné a kvalitní zboží
L Avatar autora Lucie D. | 7.2.2020
Cení se velmi rychlé dodání poštou.
IH Avatar autora Iva Hladíková | 20.1.2020
Příjemný personál, zajímavé zboží.
L Avatar autora Ladislava | 31.12.2019
Doporucuji:-)
EI Avatar autora Emília Mihaliková Ing. | 25.12.2019
Velmi som spokojna. Cena zodpoveda kvalite. Velmi pekne Dakujem.
MV Avatar autora Magdalena Vopatová | 22.12.2019
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení objednávky, kvalitní zboží
JB Avatar autora Jan Bursík | 19.12.2019
Bezproblémový nákup, veliký výběr, občas mi ale chybí menší velikosti - možná je to ale jenom dostupností zboží. Roduslavě přeji nadále mnoho zdaru v tomto záslužném počinu!
E Avatar autora Eva | 9.12.2019
Krásné oděvy, skvělá komunikace. Doporučuji.
BB Avatar autora Beata Bunganicova | 30.11.2019
Vše v pořádku. Každému se šaty a halenky líbí , tak doporučuji.. moc děkuji Beata
AP Avatar autora Anna Pristášová | 21.11.2019
Maximálně spokojena ,děkuji že takový obchod s úžasnýma ženama máme :-))
JN Avatar autora Jana Nevolná | 31.10.2019
Vše v pořádku, akorát bych si přála větší výběr dlouhých sukní. Děkuji
MH Avatar autora Martin Hrádela | 19.10.2019
Pěkné, na mě trochu drahé, ale za kvalitní materiál

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 79

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.